torstai 28. huhtikuuta 2011

uutisista hyvää päivää

Ruotsin vanhainkotien pöytiin tulossa snapsia ja viiniä

suomessa sen sijaan vanhukset saavat edelleen nauttia vanhainkodeissa yllinkyllin rauhoittavia lääkkeitä, hyvä suomi! 

Frank haluaakin nostaa tämän vanhusten paapomisen esille, eikö oekin mukavaa kun lapsena ei saa ja vanhuksenakaan ei saa! ellei joku "pareemin" tietävä anna lupaa, miten ihminen voi menettää ihmisoikeutensa sairauden myötä? oikeuden omiin valintoihin (järjen rajoissa toki), mutta lasillinen viiniä ruuan kanssa, ei ei ja vielä kerran ei, ota vittu temesta ja ole hiljaa!

ja mikä vieläkin kuvottavampaa: ajatelkaa pariskunta, joka on ollut naimissa yli 50 vuotta. toinen näistä kaatuu ja murtaa lonkkansa. se tietää sairaalaa ja sieltä vanhainkotiin tai muuhun ihmisvarastoon. toinen jää kotiin. kotiin jäänyt masentuu, ei syö, sairastuu-> sairaalaan ja sieltä johonkin vanhustensäilöön, mutta ei tietenkään samaan säilöön puolisonsa kanssa, koska harvoin on paikkoja mitenkään yllin kyllin. eli yhteiskunta erottaa kylmästi vanhat pariskunnat ja nämä pääsevät katsomaan toisiaan miten hoitajille sopii.. ja tämä rakkaat hyönteiset on yleisempää kuin luulettekaan. HYVÄ SUOMI! 

on lottovoitto syntyä suomeen! se joka on keksinyt tuonkin vitun fraasin pitäisi nylkeä elävänä ja syöttää pala palalta sioille! 

ja hieman iloisempia uutisia maailmalta:

Sirkusperheet ottivat yhteen - kuusi sairaalaan

Kuusi ihmistä joutui sairaalaan, kun perheet ratkaisivat riitaansa tuliaseiden, veitsien ja pamppujen avustuksella. Frank osittaa kunnioitusta molempia perheitä kohtaan, näin omaa luontaista reviiriään tulee jokaisen puolustaa, mainiota!

Ja takaisin hyvinvointisuomeen keskelle nousukautta:

Työttömyys vanhalla tasollaan

Maaliskuun työttömyysaste oli Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan 9,3 prosenttia. eli 0,2 prosenttiyksikköä enemmän kuin viime vuoden maaliskuussa, jes!

ja kaikille niille hyönteisille jotka luulivat tämän olevan huono asia nokian toimitusjohtaja elob ( vittu mikä nimi, ihan kuin jostain b-luokan kauhupätkästä: elob- valuva kuolema) lähettää terveisiä:

Surusta voi kehittyä paljon hyvää!!

Frank toivoo, että elob saa puukosta naamaan seuraavan kolmen viikon sisällä ainakin kahdesti.
toisaalta suomen nokia-mania on hieman huvittavaa, mitä me tehdään jos nokia jättää meidät?- ruikutusta on kuunneltu viimeiset 10 vuotta ja eipä tuo pulju kovin paljon mitään hyvääkään maailmaan saa aikaiseksi. vittuun vaan koko lafka.. ja sen vitun muurahaistyöntekijät!

ja joittei unohdettaisi ihmisen perusviettiä ja sen hillitsemistä helsingin seksimessut on kiinnittänyt esiintyjäksi jolenen eli tuttavallisemmin johanna "tuksu" tukiaisen:

Jolene-taiteilijanimellä esiintyvä Johanna on kiinnitetty tulevana viikonloppuna Helsingin seksimessuille. Hän on valmis messujen ajan privaattistrippaukseen.

Frank kehoittaakin jokaista huolestunutta vanhempaa viemään yliseksuaalisen teini-ikäisen katsomaan jolenea ja taatusti tuo viettielämän saastuttama teini ei enää nylkytä itseään huonekaluja tai kanssaihmisiä vasten. mainiota!
tähän on hyvä lopettaa, vappupsykoosi iskee kohta suomalaisiin koko voimallaan ja ei muuta kuin ruumiinaukot täyteen serpentiiniä ja vappuneniä!!..

ja kuten tapana on, poiketaan asiasta hevonvidduun:

parasta keväässä/kesässä on kuitenkin niinkin pieni asia kuin nämä klassikot:- Frank, yours truly 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti