sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

seksikästä informaatiota ja säätiedotus

Säteily kuuluu luonnollisena osana elinympäristöömme. Säteilyä on kahdenlaista - ionisoivaa ja ionisoimatonta. Säteily voi toisaalta olla joko sähkömagneettista aaltoliikettä tai hiukkassäteilyä.
Ionisoivalla säteilyllä on riittävästi energiaa irrottamaan säteilyn kohteeksi joutuvan aineen atomeista elektroneja tai rikkomaan aineen molekyylejä. Radioaktiiviset aineet lähettävät ionisoivaa säteilyä. Myös esimerkiksi röntgenlaitteet tuottavat sitä.
Ionisoimaton säteily on sähkömagneettista aaltoliikettä. Ionisoimatonta säteilyä hyödynnetään esimerkiksi matkapuhelimissa ja mikroaaltouuneissa. Myös auringon säteily on ionisoimatonta. Ionisoimattoman ja ionisoivan säteilyn raja on röntgensäteilyn ja ultraviolettisäteilyn välissä. 

-säteilyturvakeskuskaikkiahan käyvät tänä päivänä kuumana säteilystä, eikä vähiten Fukushiman takia, ihanaa radioaktiivista säteilyä ympäristössä, kulkeutumassa kevät tuulten lempeissä virroissa pitkin ja poikin. lepäämässä Tyynenmeren aalloissa ja siirtymässä ravintoketjuun.

näin mieleenpainuva tapahtuma on myös tuonut pullantuoksuisen tshernobylin takaisin vuodesta 1986.

valitettavasti nämä tapahtumat ovat aivan liian kaukana suomesta, että niistä voisi repiä kunnon traumoja. vaikka kovin on yritetty. ainakin ihmiset ovat huolestuneita ja mikään ei ole oikeastaan kauheampaa kuin huolestunut suomalainen, jonka tiedon rajallisuutta kuvaa ww.suomi24.fi sivuston "keskustelu". siinä yhdistyvät luontaiset lapsuustraumat ja sielunvammat kehityshäiriöihin ja apukoulutason logiikkaan. http://www.patriootti.com/ on myös tämän combon tuotosta.

ja taas kysytään mihin tähdätään ja kuka on Tex?

on otettava huomioon suomen geologinen sijainti, sekä muutama vaiettu historiallinen tosiasia.

- Marsalkka Mannerheim oli sekakäyttäjä ja homoseksuaali, eikä siinä ole mitään pahaa. vaikka ei äijästä nyt niin paljon hyvää sanottavaa löydy.. vitun lahtari!

- Suomi voitti talvisodan HUUMEIDEN avulla, ei millää vitun sisulla. ja se vasta onkin hyvä asia.

yhteenveto

suomen juhlituimpien henkilöiden ja tapahtumien taustalta (ei tarvitse mennä nyt edes hiihtoon) löytyy sekakäyttöä ja homoseksuaalisuutta. ja tunnetusti nämä kaksi asiaa ovat suomessa vaiettuja ja ehkä jopa hieman ristiriitaisia tunteita herättäviä asioita.

mutta jos tunnustetaan tosiasiat ja nähdään, että eihän näissä nyt mitään häpeämistä ole. maailmaan mahtuu kyllä sekakäyttäjiä ja homoja ihan pilvin pimein, eikä kukaan menetä yöuniaan. ja kukapa nyt ei sanoisi kyllä pienelle sekakäyttöiloitteluille? ei ainakaan Frank saati Tex...

joten yhteenvetona voidaan sanoa, että maailma on täynnä yllätyksiä. pieniä ja näkymättömiä yllätyksiä, jotka kulkeutuvat  omituisia reittejä, kuin jumalan teot keskuuteemme.

ja jos tuntuu, että puhun vertauksin tai kielillä on ainoastaan katsottava taivasta. ja tiedettävä. se kaikkialla yhtä harmaa, tähdetön ja floiskatahrainen.

- hyvää paastonaikaa, Frank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti