maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen Franksanomaa

Lasarus-veljet eivät käyneet käyneet lääkärissä

Pitkään mukana olleen jäsenen mukaan lääkärikielteisyys loppui 1990-luvun puolivälissä. Lahkon päämajassa Säkylässä asunut teini oli sairastellut toista vuotta. Kun tyttö viimein vietiin sairaalaan, olivat sydän ja hengitys pysähtyneet. Leukemia paljastui vasta ruumiinavauksessa.

Aika harvoin muuten jumala näitä tosiuskovia pelastaa.. luulis äijän pitävän hieman parempaa huolta omistaan, mutta tuntuu, että se tykkää katella niiden paskiaisten kärsivän.


Teinejä kannustettiin terveellisiksi tyhjillä muovipulloilla

- Juhuu, täällä olisi tyhjä vesipullo.
– Voitte täyttää tämän omassa luokassa tai vaikka vessassa (omalla virtsallanne!)

Siittiöiden luovuttajien määrä romahtanut

Uuden lain mukaan luovutetusta solusta syntyvä lapsi saa halutessaan aikuisena tietää biologisen alkuperänsä.

jes! hyvä laki. Frank pyytääkin lisää lakeja, kieltoja ja varoituksia. Mikä vittu ihmisiä vaivaa, jos tämäkin on niinku todistettu huonoksi, niin mitäs lainsäätäjät tekevät? hhhmm.. ei mitään! mainiota!

Viimeisenä Frank haluaa kiinnittää teidän yliluonnollisen huomiokykynne lehdistön viljelemiin YLISANOIHIN, tänään vuorossa:

mystinen 


William James kuvaa mystistä kokemusta seuraavasti:
  • 1. Sanat eivät pysty sitä ilmaisemaan. Mystistä kokemusta ei voida jakaa, eikä siirtää toiselle. Se voidaan kokea vain välittömästi.
  • 2. Tiedollinen laatu. Vaikka mystiset tilat ovat tunnetilojen kaltaisia niiden kokijalle niillä on myös tiedollinen aspekti. Niissä paljastuu Jamesin mukaan "totuuden syvyys tavalla, johon loogisesti etenevä äly ei koskaan ulotu".
  • 3. Lyhytaikaisuus. Mystiset tilat rajoittuvat puoleen tuntiin tai korkeintaan tuntiin.
  • 4. Passiivisuus. Mystistä tilaa voidaan valmistella määrätyillä tekniikoilla, mutta itse tila tapahtuu ihmisen omasta tahdosta riippumatt

Mystinen palo tuhosi hunajalaitteita Sastamalassa

Vantaanjoessa mystinen öljyvahinko

 Näin toimii poliisin mystinen Karhu-ryhmä

Mystinen Nokia-tilaisuus henkilöstölle

Ja sokerina pohjalla:

Tällainen on Suomen mystinen jediakatemia - veljeskunnassa yli sata jäsentä

Jediakatemia, vitun oikein.

  Kyllä jediakatemia on toiminnassa. Jedikokelaiden kouluttaminen on yksi tärkeimpiä tehtäviämme. Toimimme myös kokoontumalla pari kertaa vuodessa jedineuvoston kokouksissa, tai useammin, jos jediritari pyytää jedineuvoston kokousta. Jedineuvostoon kuuluu kuusi jäsentä: Kars Skywalker, Kaius Moonhide Walker, Lass Bett Skywalker , Cerasi Skywalker, Jangrim Sabre ja Juhan af Grann.

Frank sanoo: lakkautetaan puollustusvoimat, meillä ei ole mitään hätää! Jediritarit hoitaa homman kotiin. Ja tuo viimeinen nimi saa Frankin suoliston kauneimmat tukkeumat soimaan: Juhan Af Gran, kosminen myyrä!

 Frank laittaa välittömästi hakemuksen vetämään kyseiseen akatemiaan!!

- Voima olkoon kanssanne, runkut!

Frankin Jedikuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti