perjantai 15. huhtikuuta 2011

puolustuskyky, mistä sitä revitään?

Tietokirjailija, eversti evp Erkki Nordberg maalaa synkän ennusteen Suomen puolustuskyvystä. Vuonna 2039 suomalaisista ei ole enää maataan puolustamaan. Eikä ole enää Natoakaan, joka tulisi apuun. Miten Suomen puolustuskykyä voidaan pitää yllä?

tätä sietää pohtia, jokainen myyrähän on kiinnostunut puolustaamaan oikeuttaan kaivaa ja kaivaa, ilman häiriötekiöitä.

Naton apuun tulo? jaahas... eipä kukaan meitä ole pahemmin sodissa auttaneet. mutta ei siitä sen enempää, turha möyhiä menneitä ja pyöriä esi-isien paskassa. nyt otetaan haukan katse tulevaisuuden dystopioihin. Miten ja kuka kykenee puolustamaan suomea?, suomalainen mieshän ei siihen kykene tai ole halukas. naiset, saati lapset eivät ole eettisesti peruteltu ratkaisu maanpuolustukselle.. mitä meille jää?

tämä saattaa järkyttää heikompia mieliä ja shokeerata sellaisia, joille sairaiden hyväksikäyttö on täysin epäeettistä tai epäesteettistä(sillä eihän esim. jalaton, rullatuolilla liikkuva taistelija ole kovin mediaseksikäs.)

ratkaisu: Taistelu-Downit.

nuo loppuunjalostetut downinsyndroomalla siunatut lähimmäiset. heidän leppoisa ja hieman typerä ulkomuoto on jo camouflagea parhaimmillaan. eihän kukaan halua uskoa noista jumalan mädemmistä hedelmistä mitään pahaa. ja kilttejä he ovatkin suurimman osan olemassa olostaan olleetkin. jos ei oteta jotain kiukunpuuskia mukaan vuosien varrella, milloin oli jofakypärän hihna huonosti, milloin pahaa ruokaa.

mutta nyt muuttuu ääni kellossa. näistä herrantertuista on alettava välittömästi jalostaa tappokoneita. ja siellä jo aivosolut kiertää toisiaan, miten? miten ?

käytöksen muutokseen tarvitaan muutamia kongnitiivisiatemppuja ja aivan helvetisti taisteluhuumeita.

eli, kerätään kaikki downit koulutuskeskuksiin,

ja aloitetaan heidän systemaattinen rääkkääminen, nälkää, vilua, fyysistä väkivaltaa, unen puutetta, propagandaa suoraan suoniin. kun kiltteys on kitketty ja muutettu täysin arvaamattomaksi raivoksi ja peloksi. voidaan aloittaa taistelukoulutus, itsemurharyhmien henkinenmanipulointi jne.

tämän vajaan 2 vuoden koulutuksen tuotto aika määrä kromosomisotilaita.

Tilastoa: Vuosina 1993-2006* epämuodostumia havaittiin 3,1 prosentilla (3,7 % vuonna 2006*) elävänä syntyneistä lapsista. joten jokainen voi laskea minkä kokoinenolisi ns. kromoarmeija, kun vuosittain syntyy n. 60 000 lasta.

ja nämä taistelijat joiden psyyke on muokattu vastamaan sodan julmaa todellisuutta ovat todella hyvin motivoituneita (huumeriippuvuus, raivo ja mihin sitä voisi purkaa), aseitettuja (halvan koulutuksen jäljiltä on yllinkyllin rahaa aseistaa nämä isänmaan toivot huipputeknologialla) sekä enemmän kuin halukkaita turvaamaan meille kaikille niin rakasta suomen maata.

ongelma ratkaistu, eikä tarvittu yhtään vitun työryhmää pohtimaan verovaroilla näin kiperää kysymystä.

puolustusvoimat ottakaa ihmeessä yhteyttä, jos olette kiinnostuneita!

- Frank (hullun paperit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti