torstai 21. huhtikuuta 2011

mitä persu miettii ?

Kike Elomaa kauhistui: Ydinvoimaloita mannerlaattojen päällä

Kysymys kuuluu: Kuinka voidaan rakentaa mannerlaattojen päälle valtava määrä voimaloita, vaikka maanjäristyksiä on jatkuvasti alueella? Elomaa kirjoitti maaliskuussa.

myönnetään frank tulee hieman jälkijunassa, mutta tulee kuitenkin ja tytöt tykkää! mainiota!

Tästä ajatuksesta ei voi olla pitämättä, kuinka voidaan rakentaa mannerlaattojen päälle valtava määrä voimaloita?
mannerlaattojen päälle? Kike, mihin sä haluaisit niitä rakentaa? leijumaan ilmaan, ponttoonivoimaloita tyynellevaltamerelle? avaruuteen? Kikeversumiin, joka sijaitsee maskun paskaisten peltojen alla?

Frank odottaa oikein innolla mitäköhän "ajatuksia" nämä uudet persu-edustajat suustaansa pullauttelevat. tästä on hyvä jatkaa, kiitos Kike. älä anna eduskunnan estää hormonivalmisteiden nauttimista, vaikka et enää kehoasi rakennakaan, sillä ne tuntuvat saavan ajatuksesi kunnon raviin. Frank kiittää ja kumartaa persukuningatarta.

Aiheesta lisää: Kike elomaa kommentoi mannerlaatta-sotkua:

- Joku Loviisakin on rakennettu kauan sitten, sitä ei ole varjeltu niin hyvin ulkopuolista uhkaa varten. Itämerellä voi tulla öljykatastrofi. Säätkin ovat muuttuneet vähän radikaalimmiksi. Olkiluoto kestää näitä ulkopuolisia uhkia ehkä paremmin, mutta saa nähdä, koska se valmistuu.

itämerellä voi tulla öljykatastrofi? ydinvoimala ? radikaalimpi sää? auttakaa joku! mä menen ihan sekaisin.. onks öljyvuoto jotenkin kohtalokas viimeinen sinetti ydinvoimaloille vai itämerelle, sehän on jo menetty muutenkin.. maailman paskaisin lätäkkö!

ei jumalauta! meillä on tässä nyt niin radikaalisti ajattelutavoiltaan poikkeava yksilö että Frank on sanaton, perussuomalainen ajattelija iskee jälleen!

toivottavasti saamme nauttia muistakin asioista Kiken pohdintoja. mutta eikös ole kiva minkälaisia ihmisiä siellä eduskunnassa istuu. näähän on ihan omaa luokkaansa. mainiota!
Frank ei varmastikaan nuku muutamaan yöhön tutkiessaan Kiken psyykeen heijastumia hänen antamistaan haastatteluista..jes!

ja lisää vettä myllyyn:

Kaleva: Krp aikoo penkoa lestadiolaisten pedofilian perinpohjin

aikoo penkoa perinpohjin, kuulostaako se ainoastaan Frankista hieman kieroutuneelta? 


ja asiantuntija joka tuli tututksi 1960-luvun lopulla mm. osallisuudesta Sharon Taten murhaan ja muuhunkin hullunmyllyyn. kaikkien rakastama Charles-setä on antanut lausunnon, jes!

Charles Manson: Obama on Wall Streetin orja

 - Olen paha mies. Olen häijy. Olen härkätaisteluareenalla. En leiki. Ammun ihmisiä... Olen lainsuojaton. Olen rikollinen. Olen kaikkea pahaa.

Charles sanoi haastattelun lopuksi. mainiota.

vanhana misantrooppina Frankin hailakan sameille simmuille osui erittäin surullinen uutinen ja tähän on hyvä lopettaa tältä erää:

"Suomessa katkeaa joka vuosi muutaman mahdollisen sarjamurhaajan ura"

 

Nyyh!

teidän, FRANK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti