sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

aiheita riemuun/vertikaalisesti haasteelliset kanssaihmiset

Miestä puukotettiin Levin Hullu Poro Areenalla

ja tämä on uutinen?

lappi, puukot, hullu, poro?? kuka tahansa puukottaa jo pelkästään siksi, että joutuu elämään lapissa. ja poron näkeminen, noh.. TEKEE MIELI TAPPAA!!

mielenkiintoiseksi asian tekee: ...uhri sai vammoja jalkoihin sekä käsiinsä...

en tiedä muista, mutta itselleni tulee ensimmäiseksi mieleen Vesa nimisen miehen havainnot kääpiöstä, samoin tänään Jukka niminen mies Turusta ilmoitti nähneensä myös kääpiön.

kääpiö+lappi+kaamoksen aiheuttama liiallinen itsetutkiskelu+ puukko+porot= alaraajoista alkava puukotus hullu poro areenalla.

vitun kevään ensimerkit!! ( vertikaalisesti haasteelliset sankarit!)..

vai pitäisikö syyttää pimeyttä, tuota kaiken nielevää syttä?

vai poroja ja sitä kautta myös joulupukkia ja niitä lapsuuden jouluja jolloin sai pehmeitä paketteja?

laskettelua? kalle palanderia?

pälvikaljua?

miksei mies pysty ajamaan sitä vitun reuhkaa pois?
vaikka se ohenee, kuin alppien jäätiköt.. (vai missä ne nyt oheneekaan)

ei edes matti nykäsen farkut ole niin paljon saatanasta, kuin pälvikalju, jota ei tohdita ajaa pois (kokonaan kaljuksi).

tohdita, kehdat, viitsitä, tulihan nyt joka vitun jurpolle kainuussa ja muuallakin vitun kuusessa selväksi. pälvikalju= rikos ihmisyyttä vastaan!

Romania haluaa kulkukoiransa hengiltä laillisesti


jes! syylliset kaikkeen inhimilliseen kurjuuteen on vihdoin löytynyt!

kulkukoira, tuo haadeksen kerberos!

vittu, romania, ihan tosi.. kas kun ei yksinhuoltaja-äidit? ai niin Björn Arne Christer ”Nalle” Wahlroos ehti jo syyttää niitä sampon huonosta neljännesvuosituloksesta..

nalle? eiks ne ole niinku jotain isoja karvaisia homomiehiä?

jeesuksen kevät! sillähän oli ne vaaleanpunaiset housut sen ruotsin kuninkaan kanssa hengaillessa suomen suvessa.. kaikki on nyt selvempää.

Viranomaisten mukaan pelkästään tammi- ja helmikuun aikana 1500 ihmistä on joutunut kulkukoirien puremaksi. Vuonna 2006 kulkukoira tappoi japanilaisen turistin.

ja se on huono asia?

oletteko nähneet niitä samurai-ninjoja nikonit kaulassa näpsimässä kuvia kaikesta? ihan kaikesta.. ikuinen hymy kasvoilla ja entä ne sarjakuvat? magna? ihan kuin jostain michael jacksonin happopäisistä päiväunista..

ratkaisu:

roudataan romanian kulkukoirat japaniin. sitä ennen ne tietenkin pumpataan täyteen metamfetamiinia ja pikatestoa.. release the kerberos!

nalle taas hoidellaan hitaasti perinteitä noudattaen. laitetaan se asumaan lähiöön kahden ad/hd-kakaran kanssa pelkästään sossurahoilla.. ja katsotaan miten mukavasti äijän viikset vipattaa..homo!

- Frank the lullaby

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti