maanantai 18. huhtikuuta 2011

mitä vaaleista jäi lopulta käteen? 666

Kristillisten ehdokkaan äänimäärä nousi viime hetkellä 666:een - "hilpeyttä herätti"

 - Se meni vielä niin hauskasti, että äänimäärä oli pitkän aikaa 665, ja juuri siinä vaiheessa, kun laskennassa tuli 100 prosenttia täyteen, määrä pyörähti 666:een, hän kertoo IS:lle.

 jahas, nyt se herättää hilpeyttä? vitun paskaa täynnä olevat levynväärinpäin vinguttajat, koko saatanan Frankin nuoruuden nuo kusipääfasistikristityt ovat piinanneet musiikinystävää mitä mielikuvitusellisimmilla teorioilla pentagrammeista, pedonluvuista ja musiikista, varsinkin jos niitä levyjä soitetaan VÄÄRINPÄIN. vittu, miten aivovammaista porukkaa..


Frankiä ei naurata, eikä herätä hilpeyttä. Tämä on kiistaton todiste: KD on SAATANASTA ja puolue tulisi hävittää polttamalla rovilla tai hukuttamalla jokeen. AURAjokeen.


ja jos pidätte Frank Sinisteriä miehenä, joka syyttää kristillisdemokraatteja ainoastaan yhdestä 666:sta. Hei, Frank: sehän on hassu sattuma!! äijä herää jo, niin tässä epäilijöille lisätodiste, jonka huolestunut turkulainen oli Frankille ystävällisesti lähettänyt:

Kristillisten kansanedustajat löytyvät teksti-tv:n sivulta 666

666 on Raamatussa Pedon luku, ja se mainitaan Ilmestyskirjassa eli Johanneksen ilmestyksessä.
no tuonhan jokainen tietää..

Nythän on myös liikkeellä teoria jonka mukaan pedon numero olisi 616. Mutta me pysymme vanhassa kunnon kuudessa kuudessa kuudessa, kunnes raamatun painokseenkin 616 löytää tiensä, siis jos löytää..

eli se jolla ymmärrys on laskekoon tuon luvun, sillä se on kristillisdemokraattien luku.

Joten kaikessa kamaluudessaankin näissä vaaleissa on valo tunnelin päässä ja se on KD:n paljastuminen..

muistaaka, että Frank julkaisi jo taannoin sivuillaan Päivi Räsäsen vaalimainoksen, enää se ei tunnu niin vitsilyä eihän?

absoluuttinen totuus ainoastaan taustasäteilystä.

pysy mukana ja levitä totuussanomaa kavereillesikin!!

- Frank, the truth and nothing but the truth

vielä lopuksi asiapitoinen raportti suomalaisesta saatnanpalvonnasta, huomatkaa nuo kauhistuttavan saatanalliset lyijykynäpiirrokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti