perjantai 15. huhtikuuta 2011

outoja kultteja, diktaattatoreita ja vihreiden hämmentävät vaalisloganit

Tv-tähti mukana oudossa kultissa

Perjantai 15.4.2011 klo 02.52 


Erikoinen yritys järjestää seksibileitä eikä maksa työntekijöilleen palkkaa.

No ainakaan tämä silverbank ei parita, kun  ei maksa edes palkkaa työntekijöilleen, jos nämä  työntekijät sattuvat jostain kumman syystä seksibilettämään myötämielisten asiakkaiden kanssa. kun katsoo tuota kuvaa tosta jannusta, niin kuka normaalisti hullu haluaa olla missään tekemisissä kyseisen henkilön kanssa.

- hei, tulkaa mun messiin, mä kellun hopeassa tässä kuvassa ja mulla on teekuppi päässä. joo-o, kato mä olen tällai erikoinen, mutta vitun hurmaava, seksibiletetään! jes! hopea parantaa kihdin, vitun makeeta!!

Ja tottakai tässäkin on takana suurempi kultti, nimittäin salatut elämät tv-sarja, tuo syövänlailla ihmisten tietoisuuteen kaivautuva, joka arkipäiväinen annos mieltä sulattaavaa tv-paskaa. eikä ole mikään ihme, että kyseistä sarjaa on myös tuottamassa Sarita Harma. Heikki Harman alias Hectorin saatanallisin menoin vihitty aviopuoliso, joka tunnetaan laardikkaasta olomuodostaan ja aivan vitun hirveästä tekohippeilymusastaan. Herra Mirandos, täytyykö sanoa yhtään enempää?

hyvät ihmiset olkaa siis varuillanne rahojanne kaivataan, ja aivosolujanne tuhotaan mtv 3: n ja muiden sähköisten saatanaviestimien kautta kaikkialla, kokoajan, nyt ja ikuisesti. Hectoria ja muita lihavia hippejä unohtamatta, olkaa siis varuillanne. nämä leppoisiksi naamioituneet ihmiset ja ohjelmat ovat perkelekeksintöjä ja kaiken pahan alkujuuri! varsinkin Hector!


Hyviä uutisa tähän vitun väliin, eiks jes?

Libyan tv: Gaddafi uhmasi ilmaiskuja ja ajeli avoautolla Tripolissavitun oikein, en sinäänsä kannata minkään sortin diktaattoreita sen enempää kuin muitakaan hallintomuotoja. mutta Gaddafi tosiaan rokkaa! toivottavasti se oli sekaisin muustakin, kuin Parkinsonintaudista. esim. taistelukokaiinista ja alaikäisistä luksushuorista! ja kysymys joka on jokaisen sivistyneen hyönteisen rohtuneilla kullinlutkuttaja huulilla on: mitä vittua se gaddafi luukutti autostereoista?


Sitten vielä vaaleista, tuosta joka neljäsvuosi maatamme riivaavasta supersiististä demokratian merkkipaalusta.
Eilen illalla kävin vuokraamassa elokuvaa (josta yllättäen puuttui ääni, vitun ihme?) huomasin lyhtypylväissä muutamia vihreiden vaaliplagaatteja.

Pehmeitä arvoja, rautaisella otteella!

kyllä, luit oikein. pehmeitä arvoja, rautaisella otteella? ei kuullosta kovin hyvältä, eihän?
jos toi porukka pääsisi valtaan, niin tämä on mitä tapahtuisi:

- okei, jengi nyt olette saaneet ihan tapeeksi yksityisautoilla, syödä mitä mieleen tulee ja pukeutua miten haluatte. Mutta kuten te jo isoina ihmisinä tiedätte kaikki kiva loppuu aikanaan ja nyt on kuulkaa pehmeitä arvoja tulossa (RRRRautaisella otteella, vitun kusipäät!)

- mutta, me tykätään autoilla, syödä mitä sattuu ja ostaa vaatteita, seksibilettää ja käyttää kaikki jäljelle jääneet rahat desinghuumeisiin!!

- Joo, muuta kattokaas ku äiti maa kärsii, itkee takianne! nyt ME kerrotaan miten on hyvä elää. jokainen saa tälläisen juuttikankaisen säkin, se on tästä lähtien suomen virallinen vaate ja äiti maa kiittää. polkupyörät voi noutaa vr:n varikolta ensi tiistaina klo. 8.00 - 18.00, jokainen saa myös pienen peltotikun missä kasvatetaan..

- kannabista, unikkoa, jee! sekobileet!

- ei kasvateta! kasvatetaan perunaa, lanttua ja porkkanaa..

- yök, en varmasti syö!

- ja joukkoliikenne kulkee ainoastaan klo. 8.00 ja takaisin klo 16.30, mietiskelykeskuksista ja vyöhyketerapiasta tai missä sitten tykkäättekin työskennellä..

- voiha vittu, vyöhyketerapiaa! se on kuulemma saatanasta!

- sillä välin kun te sopeudutte ehkä ensialkuun radikaaleiltakin kuulostaviiin elämäntapoihin, me eduskunnassa lähdemme tutustumaan monacoon, sekä katsomaan siellä F1:siä ja kannustamaan kainuun omaa poikaa Heikkiä, yksityiskoneilla!

- mutta, hetkinen mites se äiti maa?

- kuka? moro, koittakaa pärjätä!

Jes, eli kovia aikoja tiedossa kautta maan piirin. uskokaa pois. ei tämä tule menemään kuin huonompaa ja aina tasapaksusti eteenpäin.. kunnes aurinko armas sammuu! ei kannata vielä innokkaimpienkaan hankkia aamukampaa, sillä se ottaa about 5 miljardia vuotta. mutta kyllä se on sitten kaiken odotuksen arvoista!

hyvää huomenia ja päivän jatkoa toivottaa, Frank ( viimeinen ja armoton totuus!)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti