perjantai 15. huhtikuuta 2011

timo soini (perus)suomalainenko?

On se Timo-setä aika vekkuli!

suomalaisen määritelmä:

- Suomalaisista 80,6 % prosenttia on evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä, ortodokseja 1, 1%. Timo on ortodoksi, mies joka uskoo paavin ihmeiksi julistamiin asioihin.
- Tämä suomalaisen taiteen mollaamiskamppanja, tekotaiteellista hippipaskaa!
taskastellaan:

- http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_kirjallisuus
- http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_musiikki
- http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_taide
tuolta voi lukea, mikä merkitys taiteella ja kulttuurilla on ollut suomalaisuuden kehittymiseen.
Mutta eiväthän toki Kivi, Leino, Melleri ole mitään verrattuna Tony Halmen sulokieliseen tuotantoon, mikä on kirjoitettu streoidien ja amfetamiinin ja sen suomalaisen kansanjuoman kirvoittaman ja ei se ei ole maitoa.
aino hyvä asia mitä Tony sai aikaan oli hetkellinen selvävälähdys, sekin aseenpiipusta!

- suomalainen on ylpeä työstään, tekee sitä itseään säästämättä. Timo-setä luisti jo nuorena työelämästä liittymällä smp:n riveihin jo 17-vuoden iässä. eli mies ei ole tehnyt rehellistä työtä koskaan, ja se kyllä näkyy. Timohan on kuin pullataikinaa.

- suomalainen mies ei puhua, eikä pussaa (no kyllä se pussaa, mutta puhuminen ei aina onnistu), mutta timolta se onnistuu paremmin kuin syytä olis, varsinkin kun kuuntelee mitä sieltä tulee ulos.

- suomi on vapaamaa, missä on sananvapaus, uskonnonvapaus, oikeus omaan ruumiiseensa ja sen koskemattomuuteen jne. ja näitä sanoja timokin käyttää oikein mielellään, kun on kyse hänen traumaattisesta suhteesta ympäröivään maailmaan. mutta timo jättää mielellään kertomatta, että vastustaa aborttia, jopa raiskaustapauksissa.timoa myös viehättä paavin kommunismisnvastaisuus ja ateisminvastaisuus, ristiriitaako, ei suinkaan timo ottaa ainoastaan pullat rusinasta kuten monet muutkin fanaattiset johtajat kautta aikojen ovat tehneet.
soini sanoo hyväksyvänsä ehkäisyn, mutta samaan aikaan on äänestänyt puoltavasti aborttia vastaan ja ehkäisyvälineiden saattavuutta hankaloittavia lakeja!!

(suomalainen puhuu totta, eikä siedä paskan puhujia. tai näin ainakin jokainen haluaisi uskoa ja toimia.)

tätä listaa voi jokainen tiedonjanoinen hyönteinen itse jatkaa..

loppupäätelmä: timossa ei ole mitään perussuomalaista. älkää antako sujuvan puheen hämätä, mies on paavin kätyri!

1 kommentti:

  1. timo on roomalaiskatolilainen ei ortodoksi

    VastaaPoista