tiistai 12. huhtikuuta 2011

hämentyneet kiitokset

ajattelin ensitöikseni sensuroida itseäni, koska toiset kirjoitukseni tuppaavat häiritsemään itseänikin. ei siksi, että niissä olisi liikaa kirjoitusvirheitä, ei toki. ainoastaan siksi, että ne tuntuvat seuraavana päivänä, yönä tai aamuna ihan kauhealta paskalta.

sitten otin itseäni niskata kiinni. (pieni info: varsinaissuomalaisista 60% johonkin terveyskyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että masennus paranee sillä kun ottaa itseään niskasta kiinni! vittu, ja mä olen syönyt siis lääkkeitä ihan turhaan? oisko mun vaan pitänyt ryhdistäytyä. ja miksi hoitava lääkäri pysyi vaiti tästä lääkkettömästä hoidosta? enemmistö ei voi olla väärässä? eihän?)
ja olla poistamasta tekstejä kokonaan, voin ehkä "parannella" niitä, sana sinne tai tänne. mutta kaikki paskaa pysyköön.. ehkä se hieman antaa potkua munille tai ei..

mutta tarkoitus on antaa tulla alitajunnasta niin, että jung heittää ukemia haudassa kuin littoisten viimeinen ninja.

yritän tästä edes pureutua yhteiskunnallisiin aiheisiin. uskontoon. piriverskojen keksijän selvittämiseen, lääketeollisuuden ja uskonnon väliseen vispilänkauppaan, sekä äärijärjestöjen sielukkaaseen elämään.

eli mikään ei ole tälle blogille liian arka tai pehmeä aihe. fiilispohjalta. hyvässä hengessä.

tarkoitus on kartoittaa perimmäisiä motivaatioita käytöksen takana. kuten tähänkin asti.

teoriani voivat olla ehkä hieman radikaaleja, joten vastuu on lukijalla. jokainen voi toki paneutua aiheeseen omien mieltymysten mukaan ja lähettää vaikka vasta"tutkimuksen" tai raportin, tai runomuotoisen pornoaiheisen kaipausballadin. mulle ihan sama..

olin hieman yllättynyt, että vajaassa viikossa tätä on lukenut jo useampi kymmenen henkilö tai sitten yksi on lukenut tosi monta kertaa, jos näin niin se on silti hienoa. ajattelin, että tätä ei lue kukaan ja se ei ollutkkaan mikään tavoite.

tavoite oli luodata mysteeriä. tako sitä rämeiden pritiivistä rytmiä tik-takin tahtiin, edes näin kirjallisesti.

eli kiitos kaikille jotka ovat vaivautuneet kuluttamaan hieman omaa aikanne näiden tuherrusten parissa.

teidän nöyrin palvelijanne, Frank


monsteria ja magnettia!!

kuunnelkaa ja runkatkaa!

se helpottaa, kokemusta on, usean vuosikymmen ajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti