keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

ei-olemisen manifesti

God dag eli jumalan päivää hyönteiset!

Tänään Frank haluaa kertoa ei-olemisesta, tuosta monipuolisesta ja moniulotteisesta olemisen vastakohdasta, sekä siitä mikä siinä oikeastaan hyötisen mieltä kiehtoo. Pohdinta on rankattu totalitäärisen kosmisen auktoriteetin toimesta pseudo-tieteet tänään ja huomenna - julkaisun henkilökohtaista ilmoitusten ulkopuolelle sen osittain täysin käsittämättömien arkumenttien vuoksi.

Se riittänee introductioniksi meille henkisesti köyhemmille jumalan lapsille.

Ei-oleminen voidaan saavuttaa tottakai kemikaalien avulla, henkisenharjoittelun kautta, sekä useita muita tekniikoita käyttäen. mutta haluan tässä pohdinnassa keskittyä kemikaaleihin ja henkiseen harjoitteluun ja noiden kahden yhdistämiseen.

Miksi sitten halutaan ei-olemista. Siihen ei ole yhtä hyväksyttyä vastausta, vaan jokaisella todellisuuspakolaisella on omat motiivinsa hakeutua ei-olemisen tilaan. Frank itse on kemikaalisenpolun vankkumaton kannattaja. kemikaalien avulla ja varsinkin OIKEIN valituilla kemikaaleilla pystytään pitämään ei-olemisen tilaa yllä useita vuosia ilman merkittäviä katkoksia ja näin saavutetaan henkistä palomuuria todellisuuden viruksia vastaan. ainoana haittapuolena kemikaaleilla on tietenkin rippuvuusmomentti, mutta tätäkin pystytään hallitsemaan juuri henkisten harjoitteiden avulla, sekä tunnustamalla se tosiasia, että välillä on mentävä lähemmäksi todellisuuden rajapintaa.

henkisistä harjoituksista Frank haluaa nostaa esiin depressiivisyyden ja varsinkin vaikean eli syvän masennuksen. tämä ankaralla henkisellä ponnistelulla saavutettu tila on yksi parhaista ei-kemikaalista tiloista, koska silloin olio ei ole enää kiinnostunut arjen ja todellisuuden tarjoamista ärsykkeistä. vaan hakeutuu kuin luonnostaan ei-olemisen tilaan, jossa voi vierähtää jälleen useita vuosia. mikä on koettu erittäin hyväksi todellisuuspakolaisten keskuudessa.

mikä sitten on olennainen ei-olemisen vastavoima? lähimmäiset, nuo jokaisen olion ei-toivomat toiset/erilliset oliot, jotka kuvittelevat että jokainen haluaa olla tekemisissä todellisuuden ja sen tarjoamien "hyödykkeiden" kanssa. joten ennen todellisuuspaon aloittamista on jokaisen "kylmetettävä" itsensä näitä muita olioita kohtaan, ei missään tilanteessa saa antautua heidän jinxilleen, sillä he joko tietoisesti tai tiedostamattaan toivovat ei-olevalle huonoa onnea, vaikka tarkoittavatkin omasta näkökulmastaan hyvää. tästä syystä on pyrittävä eristäytymään muista olioista ja luotava eräänlainen autonomia. ei-olemisen autonomia.

johtopäätöksenä voidaan nostaa ei-olemisen kannalta tärkeiksi asioiksi juuri halu paeta todellisuutta ja pysyä ei-olemisen tilassa, niin kauan kuin mahdollista. sillä ihminen on pohjimmiltaan ei-oleva. emme olleet mitään, emmekä tule olemaan mitään, joten miksi meidän pitäisi näiden ei-olemisten välillä olla jotain muuta kuin mitä kuitenkin tulemme ennen pitkään olemaan?

ei-oleva on ihmisen perusolotila, joka meiltä ryöstettiin syntymässä ja vasta kuolema palauttaa meidät ei-olevaan. tässä välissä on jokaisen olion pyrittävä ei-olemiseen keinoilla millä hyvänsä, sillä ainoastaan ei-olemisen tie on pelastuksen tie ja oman perusluontonsa hyväksymistä. ainoastaan ei-oleva ihminen on oikeasti harmoniassa universumin kanssa. ainoastaan ei-oleva ihminen on vapaa.

- Frank

- vedä se remmi kireelle, täältä tulee suonen täydeltä namia, honey!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti