perjantai 15. huhtikuuta 2011

Frank vastaa: ankara kasvatus vs. vapaa seksi

lukijakirje:
Hyvä, Frank. Olen huomannut miten intensiivisesti pureudut aiheisiisi, joten ajattelin lähestyä sinua näinkin arkaluontoisen asian kuin kotikasvatus ja mieliteot kanssa.
Olen saanut perinteisen hyvinkin ankaran kasvatuksen ja kaikki on mennyt hyvin tähän asti, mutta viime aikoina en ole saanut mielestäni järjettömiä kuvia vapaasta seksistä. nämä loopit pyörivät melkein koko ajan mielessä. Kylmä suihku tai itsensä raippaaminen ei tunnu auttavan, vaan päinvastoin jopa kiihdyttävät näitä fantasioita.

yst.terv.hämmentynyt kansalainen

ps. olenko ihan yksin vaivani kanssa?

Hyvä, hämmentynyt kansalainen.
kiitos kirjeestäsi. voin näin alkuun todeta, että et ole vaivasi kanssa yksin. tällaiset vapaan seksin fantasiat ovat osa lapsuudenaikana koettuja hylkäämisen ja pelkojen hallitsematonta purkautumista alitajunnasta aikuisiällä. varsinkin, jos on stressiä, unettomuutta tai hiivasientä. partasienikin voi aiheuttaa post-traumaattisten lapsuusmuistojen "läpilyöntejä", elikä alitajunta ikään kuin kieltää nykytilanteen ongelmat lyömällä kipeitä muistoja ja arkityyppejä pintaan. arkityyppejä tässä sinun tapauksessa edustavat nuo vapaata seksiä himoavat mukavasti kiimaiset estottomat hippityttöset, joiden ruumiinaukkoja haluaisit luodata ankaran kasvatuksen aikaan saamalla periinantamattomuudella ja pedantilla pikkutarkuudella.

mainitset myös kirjeessäsi kylmät suihkut, jotka ovat ikäänkuin isäsi, tuon saamattoman kylmän piilohomon ilmentymä. näillä suihkulla yrität antaa isäsi määräillä tahtoelämääsi ja tunne-elämääsi. suosittelen sinulle pitkiä lämpimiä suihkuja.

mainitset myös raippaamisen, onko termi isäsi käyttämä? oliko sillä nihilistisellä kaappihomolla tapana raipata sinua, omaksi parhaaksesi? tuntuiko sinusta silloin, että tämä ei välttämättä ole isästäsi lainkaan vastenmielistä, vaikka antoikin ymmärtää ettei tee sitä mielellään ja kuitenkin näin tapahtui tavattoman usein?

entäpä äitisi? tuo vitun neuroottinen maholehmä? katseliko hän vierestä, kun isä kuritti sinua ja kyyneltäkään vierittämättä tokaisi: "katso, mitä sait isän tekemään. paha poika." tuntuiko sinusta, että äitisi vihaa sinua, muistatko pitikö hän sinua koskaan sylissäsi, vai saitko aina heijata itsesi uneen?
heräätkö välillä vieläkin uniin joissa äidillesi tapahtuu jotain pahaa ja sinulta tulee? entäpä näetkö isästäsi unia? miten on lampaat? nuo pehmeät serlamainoksien karitsat, lakkaavatko ne koskaan määkimästä: "vitun itkupilli, pikku horo!"

hyvä hämmentynyt kansalainen, sanon tämän nyt suoraan. sinulla on tasan kaksi mahdollisuutta tasata tilit lapsuutesi, alitajunnan ja maailman kanssa.

mahdollisuus 1. menet kylpyyn (lämpimään) ja viillät ranteesi auki, kämmenpuolelta jänteiden välistä ainakyynärtaipeeseen asti.

mahdollisuus 2. ostat automaattituliaseen, hankit räjähteitä ja ostat junalipun helsinkiin. sen jälkeen kun saavut helsingin rautatieasemalle avaat tulen (muista varalippaita saa olla niin paljon kun jaksat mukavasti liikkuen kantaa) kaikkea liikkuvaa kohti, liikehdi tulittaen keskuustaan, mene stockmannille ja tulita, tulita, tulita kunnes sinut valtaa tyhjä tunne (tappamisväsymys), tässä vaiheessa on hyvä levätä. juo vaikka kahvia termospullosta, polta tupakka, vedä hieman TST-amfetamiinia ja jatka tulittamista kaikkea mikä liikkuu kohti äläkä missään tilaanteessa lopeta. ja kun huomaat poliisien piirittäneen sinut on aika laskea automaatituliase ja antaa poliseiden tulla tykö. ja nyt hyvä hämmentynyt kansalainen on niin sanottu H-hetki, hetki milloin punnitaan mitä sielu painaa? 21 grammaa? vai punnitaanko se teräsvaa`alla? kun poliisit ovat tarpeeksi lähellä räjäytätä itsetekemäsi räjähteet, tehosta niitä esim. nauloilla ja hauleilla, tuhovoima kertautuu mukavasti.
ja lähde kuten kuka tahansa mies, tehden sitä mistä nauttii, tyhjentyneenä ja puhdistuneena.kaikkensa antaneena.

sinun, Dr. Frank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti