keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

opiskelijan kirje kotiin

heippa äiti! täällä sitä ollaan vihdoinkin Puolassa. nää opiskelijasuntolat ei ihan vastaa niitä mainoksissa esitettyjä, mutta täällä on tosi paljon sukulaisia (me juutalaiset ollaan veljiä keskenään).

tässä kuvassa me syödään puuroa ja torakoita. hieman proteiinia, kässääks. aika kreisejä nää saksalaiset. kaikkea ne keksii. mä olen onnistunut laihduttamaan (VIHDOINKIN!) n. 25 kiloa, ja lisää lähtee, jos tahti on tämä, suosittelen kaikille ylipainosta kärsiville tätä birkenau-diettiä lämpimästi. me saadaan kolme kertaa päivässä kupillinen puuroa tai velliä (mikä on kai vaan pilaantunutta vettä. Sergei tuli siitä tosi kipeeks ja saksalaiset vei sen sairastuvalle, ei oo enää näkyny.)
päivät on aika yksitoikkoisia me tehdään milloin mitäkin hommia 12-14 tuntia päivässä, kudotaan mattoja jne. ne langat on jotenkin omituisia, lyhyitä ja hiusmaisia? ihmeen kekseliäitä noi saksalaiset. muuten mukavaa porukkaa, mutta kauheen tarkkoja järjestyksestä ja ne on kehittäneet todellisen innostuksen porukan kylvettämiseen. tääl on tosi tilavat suihkut, huomenna me päästään, jes!
sit täällä on sellaset uunit, jotka palaa yötä päivää. saksalaiset ei kai kestä kylmää, LOL..

jokatapauksessa mulle kuuluu hyvää ja isä oli oikeassa kyllä kannatti lähteä opiskelemaan varsovaan. tääl on tosi yhteisöllinen fiilis ja niin ku kuvasta näkyy kaikki on iloisia. suukkoja kaikille, varsin siskolle!

- Abrahem

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti