keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Älä vittu mulle ala/säderipuli

Jokainen jumalan suoma päivä Frankin penis kumartaa aamuaurinkoon! sieltä vilkuttaa sedät Lenin, Stalin ja Mao Tse Tung. leppoisat esi-isät. variksenpelätti-jeesus ja sen saatanan riivaaman jengi. kaikki takapihan taikurit, mengele ja muumit. jammu ja steiner.

vitun kusenpolttamat kääpiöt!

mitä meille jää käteen kaiken tämän jälkeen? monet kysyvät ja Frank vastaa löysä hikinen kulli ja sekin oma.

joten älkää vittu tulko mulle selittämään, miten todellisuus on jakautunut kaupungittain tai kaupungin-osittain. vitun paskahousut. sama vitun todellisuus se on niin vitun Pallivahassa kun Kalliossakin..joten turha jankata jotain ihme vitun paskaa siellä lehdistössä persujen kannatuksen syyksi tai seuraukseksi.. homot.

jokainen joka on käynyt edes kääntymässä armeijassa tietää millä pohjalla suomi makaa ja se pohja ei ole mikään kovinkaan älykäs tai vastaanottava pohja. ei, se on typerästi hymyilevä, lihava, iho-ongelmainen sosiaalisesti kykenemätön vitun runkkari (ja tässä yhteydessä runkkari-sanalla on negatiivinen sävy). ja kuten armeijassa myös yhteiskunnassa mennään sen viimeisen jannun mukaan, niin paskapäät ja opportunistit sopeutuvat, muilla tulee hieman huono olo. eikä vaimon tarvitse edes olla huora, että tulee huono OLO!

no niin, se yhteiskunallisista aiheista..

innokkaimmat jo huutelee siellä: entäs toi säderipuli? mitäs vittua se meinaa?

Suolikanavan limakalvot uusiutuvat nopeasti, ja näin ollen niissä ilmenee helposti sädehoidon välittömiä sivuvaikutuksia. Vatsan ja lantion alueelle annettava sädehoito voi aiheuttaa pahoinvointia, ripulia sekä ärsyttää peräsuolen ja peräaukon seutua.
Vaurion aste riippuu hoidettavan alueen koosta ja kerta- ja kokonaisannoksesta; esimerkiksi imusolmukesyövän hoitoon tarvittava sädeannos aiheuttaa harvemmin ja lievemmän ripulin kuin paksusuolisyövän hoitoannos. Ripuli vaihtelee potilaskohtaisesti huomattavasti; osa potilaista ei saa sitä ollenkaan, kun taas joidenkin potilaiden hoitoa on tauotettava. Samanaikainen solunsalpaajahoito, kuten peräsuolisyövän liitännäishoito, lisää ja vaikeuttaa oireita.

ja siinä se on kaikessa kauneudessaan, sädehoidosta johtuvaa ripulia.

no miksi se piti mainita?

no, mutta.. siksi, etä se on tämän torstain sana ja kaunis onkin: säderipuli

tulee mieleen sädetikkujen lailla kipinöivä valoisa ripuli! jes!

mitä maksaa?

sähköshokkipotilaan hoitokerta.

280 euroa/laaki

kova hinta, hyvä lääke.. kuulemma.. hieman synkkän varjon vaan jää..

Frank luuli sterilisaatioiden "suosittelemisen" mielenterveysongelmaisille loppuneen, mutta mitä vielä. näille herkemmille ja kauniimmille jumalan yksilöille "suositellaan" eli heitä manipuloidaan hoidon vielä jatkuessa, sairaana olevina (jolloin ihminen ei tietenkään ole täysissä ruumiin tai sielun voimissa) teettämään sterilisaatio. syy: et pysty nytkään huolehtimaan lapsistasi, et varmasti pysty jatkossakaan. ja ovatko potilaat miehiä vai naisia? joille tätä suositellaan.. no naisia tietenkin, eihän mies ole koskaan vastuussa ehkäisystä. mainiota.

tunnustetaanko tässä vain rehellisesti hoidonvasteen riittämättömyys versus taudin vakavuus, vai olisiko kuitenkin taustalla jokin muu, hieman synkempi ajatus?

Frank uskoo, että taustalta löytyy se vanha hyvä 1950-luvulla "loppunut" rodunjalostus. ei me haluta huonoja geenejä meidän karsinaan, ei tod. me halutaan eloveenaa ja sinisilmää. loistavia jälkeläisiä, kuulapsia, yli-ihmistä.. vitun apinat! ja kyllä Frank sai kuulla, että tällaista tapahtuu meidän 2000-lukulaisessa suomessa.. miettikää sitä, kelatkaakin ihan vitusti, tai mä leivon niin että läski tummuu!!

jokainen saa kotiläksyksi hakata perussuomalaisia ja/tai kookomusta äänestäneen yksilön.

Frank julistaa luokkasodan alkaneeksi!!

seuraavaksi lisää Frankin taidetta, taiteenjanoisille!! jes!

- Frank Sinister

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti