keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

lukijan kysymys

Hyvä, Frank. onko ärrävika jumalan rangaistus, kuten äiti väittää?

- Esa 99

Hyvä, Esa. tottakai se on. Äitisi on aivan oikeassa. Oletteko keskustelleet perheen sisällä miten tämän asian kanssa tulisi toimia? Ärrävikahan on kanssaihmisistä varsin epämiellyttävää. Voimme ottaa esimerkkejä aina ajankohtaisista julkkiksista vaikka nyt Lolan, tuon ärrää surisuttavan mahon kiinteystövälittäjän (ei vittu!) Hänen äänentuotantonsa on huvittanut ja ajanut ihmisiä epätasapainoon pitkin koko suomen maan. Eli, kysymys kuuluukin: Esa, oletko valmis kuulemaan Frankin ehdotuksen?

No, hyvä on.

sinulla on tasan 2 vaihtoehtoa:

vaihtoehto 1.
Hakeudut jumalan luokse keskustellaksesi mitkä mahtoivat olla siittiökautesi synnit, että hän päätti sinua näinkin julmasti rangaista (Frank ei uskalla edes kuvitella.) Eli menet lämpimään kylpyyn ja viillät ranteet kämmenpuolelta näkyvien jänteiden välistä ylhäältä alas tai alhaalta ylös, valinta on sinun. ja odotat rauhallisesti kun sydämesi pumppaa veren ammeseen. tämä on suora tie jumalan luokse, rakas Esa.

tai sitten..

vaihtoehto 2.
ostat automaattituliaseen ja hankit internetistä itsetekoisten räjähteiden teko-ohjeita ja valmistat niitä repullisen. hakeudut lähimpään ostoskeskukseen ruuhka-aikana, kuten esim. huomenna klo.16.00 ja avaat tulen kanssaihmisiä kohti ja jatkat kuten parhaaksi näet. Pääasia on, että saat surmatuksi ennen itsesi lähettämistä jumalan luokse mahdollisimman paljon sivullisia (ne on kaikki kusipäitä!)

Kiitos Esalle lähettämästään kirjeestä. Laittakaa vain reippaasti kirjeitä tulemaan, jos ja kun maailma askarrutaa. Frank, auttaa. nyt, aina ja iänkaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti