sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

ja seitsemäntenä päivänä Frank lepäsi... ja vitun ikenet!

Huomenta, sunnuntaiaamu ja lintujenlaulu, kevät aurinko nousee rumana homeisena munankeltuaisena huorataivaan rannasta, kuin laiska vanha homo pukilta. kirkkokansa käy kovilla kierroksilla, äänestäjät mylvivät äänestyspaikkojen läheisyydessä ja me muut vetelät paskat naputetaan konetta, hakataan apinaa tai kutitellaan piparia (vittu, sanoiks mä piparia? jonkun pitäisi vetää mua pataan tosta hyvästä!).. joka vitun tapauksessa, UUTISIA orjakansan keskuudesta tarjoilee Frank, teidän suloinen puudeli:

Verkkouutiset: Kettutytöt uhkasivat Kiviniemeä

mistäköhän ne tiesi, että ne ketut on naaraita? yyh.. paska vitsi.. mutta mitä vittua odottaa, jos hehkuttaa turkistarhauksen puolesta. Frank kehoittaa myös olemaan aggressiivisen utelias kaikkia kusipäitä kohtaan. jes!

Tähän väliin hieman aivosähkön tuottamaa ylimaallista oivallusta: VaaliUURNA, mitä vittua? uurna? eiks sinne laiteta vainajan tuhkat. eli demokratian häpäisty ja Jammun polttama ruumis lasketaan joka neljäs vuosi vaaliUURNAAN? pistää miettimään, eikö? NE ei piilottele pahemmin juttujaan, eihän? ne pitää meitä tyhminä.

syöttää meille kemikaaleja maalta, mereltä ja ilmasta 24/7, pitää meidät melkein tyytyväisinä, erillään ja epäluuloisina. mutta FRANK SANOO: AIKA KOITTAA! kusipäät saavat ansionsa mukaan! kaikki saatanan poliitikot (kansamiehiä/naisia, hyi vittu!), sosiaalitantat, poliisit, etc.. jokainen vitun kusipää tulee vielä maistamaan miltä maistuu FRANKin kosto!

makealta sanoo, Iida karjalasta. Ja Iidahan sen tietää. vai sekoittaako Iida Frankin koston, Frankin kulliin?


takaisin uutisiin, kuten sanoin kuumina käydään näin kevään kunniaksi:

Ainakin kuusi ihmistä loukkaantui lievästi Vantaan Liesikujalla sattuneessa välikohtauksessa, jossa poliisin mukaan joukko nuoria riehui puukon, kivien ja nyrkkien kanssa.
jes! niin sitä pitää, kyllä vielä nuorisossakin perkele itää!

"Ihaninta miehessäni on lämpö"Katri Helena hekuttaa ja kuullostaa aivan liikaa kääntymyksen tehneeltä nekrofiililtä, horo!

Lady Gagan fani tappoi kissan näyttävää asua varten 

Ja tähän asti ne on syyttäneen Heavy-musiikkia, kaikesta pahasta.. popmusiikki on näköjään seuraava syntipukki. mitenköhän tuon fanin mielenterveys mahtoi vaikuttaa tapahtumien kulkuun? tuskinpa mitenkään, kyllä se oli Lady Gagan vika koko tragedia. jes! 

kotimaasta: Uudenvuodenyönä kadonnut nainen löytyi kuolleena

Nainen löytyi Kouovolan Urheilupuiston uimahallin lähistöltä. Alustavan selvityksen mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.
Vuonna 1962 syntynyt nainen oli ilmoitettu kadonneeksi 1. tammikuuta. Viimeinen havainto hänestä tehtiin Kouvolan keskustassa ravintola Mulligansin läheisyydessä uudenvuodenyöstä.

Ja tämä on uutinen, tuskinpa se neljää kuukautta hengas metikössä. vittu ei niillä pakkasilla. Ja Mulligans? syytääkin kuolla, kun kehtaa viettää aikaansa Mulligans-nimisessä räkälässä, horo!

jes! tässä uutiset tältä erää, pysykää vihaisina ja älkää, älkää ja älkää missään vitun nimessä pyhittäkö lepopäivää!

teidän, Frank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti