lauantai 16. huhtikuuta 2011

aikamatkustajat huomio! jälkeläisiä ja helvettiajatuksia

China Decides to Ban Time Travel(ing)

Lähde:http://techland.time.com/2011/04/13/china-decides-to-ban-time-travel/

Fucking Hell! kiinalaiset nuo aikaansa edellä olevat maailman yliherrat ovat kieltäneet aikamatkustamisen.
ainoa hyvä puoli on, että kielto koskee ainoastaan tv-sarjoja, elokuvia ja kirjallisuutta! ei siis tosielämää! eli jokainen aikamatkaaja voi edelleen vierailla kiinan kansantasavallassa levollisin mielin. ainakin toistaiseksi. muistakaa kuitenkin pitää foliopuvut ja muu rekvisiitta visusti jemmassa. jes! hyvää aikamatkaa, toivottaa Frank.

näin lauantaiaamuisin herää yleensä helvettiajatusten siivittämänä todellisuuden linnunlauluun. helvettiajatuksia: mistä mä olen tulossa? kuka toi tossa on? miksi sillä on hot pants xl:t nilkoissa ja paskatahroja pitkin pakaroita? mikä tai kuka puhuu mulle seinistä? miksi mua itkettää?

joten on hyvä turvata uutisiin ja ankkuroida näin ajatukset tukevasti ulkoisiin ongelmiin ja yrittää vaientaa ne äänet päässä. eli seuraavaksi uutisia:

Nainen hukutti lapsensa - 10-vuotias selvisi hengissä


hieman sekava uutinen, hukuttiko se nyt vai ei?

tästä muistuu mieleen raisiolainen lasten arkuttaminen vuodelta 2002. tai jos matkustetaan ajassa (hihihihi!) niinkin pitkälle kuin vuoteen -85 löytyy ns. jatkumo lasten hukuttamiselle, tämä laajalle levinnyt syntyvyyden säännöstely nostaa päätään aina silloin tällöin.
ja nyt Zsa Zsa:lle selviää mitä täytyy tapahtua ennen kuin voi hukuttaa lapsensa? joo, niitä täytyy saada rakas zsa..

94-vuotias Zsa Zsa Gabor mielii äidiksi
kuka vittu meinaa nylkyttää tota mummoa?

onneksi kenenkään ei tarvitse uhrautua, sillä nykytekniikan avulla tämäkin käy kädenkäänteessä sijaissynnyttäjällä..

pieni pätkä uutisesta: - Vaimolleni viisi kuukautta sitten tehdyn vaikean leikkauksen jälkeen me muistimme, että olemme aina halunneet lapsen, kertoi von Anhalt medialle.

ei saatana, eettinen lautakunta koolle ja vitun nopeasti sittenkin, dementikot sekoilee! tehkää joku jotain! ne on melkein sata vuotiaita ja nyt ne vasta muisti, että ai niin me halutaan... lapsi?

- Zsa, missä meidän lapset on?
- lapset? mitä ne on?
- ne on kai niinku jälkeläisiä..
- ai, ei meillä taida rakas olla sellasia, en ainakaan muista et sellasia ois pyöriny nurkissa.. eiku venaa.. ketä ne omituiset ihmiset jotka pyöris nurkissa 60-luvulla? oliks ne meidän skidei?
- ai, oota mä kelaan... ei ne ollu, se oli joku sekopäinen happokommuuni mikä asui meidän autotallissa muutaman vuoden.. ei ne varmastikaan ollut jälkeläisiä..
- mitäs nyt tehdään?
- kloonataan mut! jes
- mut kanssa! jes!

hyvää huomenta, toivottelee Frank.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti