tiistai 5. heinäkuuta 2011

Galaktisen Liiton aaveet

onhan maailmanlopuista jotain hyötyäkin, ajattelee cornbread. ainakin jos niihin vanhasta maailmasta kertoviin dokumentteihin on uskomista. cornbread on vankkumaton dokkari-friikki. kaiken muun lisäksi. nykyiset favelat ovat täyttä luksusta jos vertaa vanhan brasilian vastaaviin. nykyiset favelat on edelleen tehty ainakin osittain käsityönä kaikesta ylijäämää-kamasta. nanotekniikasta. ultra-aseteknologiasta. vittu, mistä tahansa minkä irti saa ja jaksaa kantaa. mutta kaikki on nykyään parempaa kuin saatanan pahvi tai pelti. eikä ole rottia. vittu, kuvissa ne näyttää varsin vittumaisilta saatana jyrsijöiltä.

- cornbread!

joku huutaa ulkopuolella. corn nappaa kuulokkeet ja plugit irti. heittää oldskool hawaii paidan päälleen. kourii muniaan ja astuu ulos.

- mitä vittua sä mylvit. etkös sä osaa käytöstapoja vitun puta!

cornbread voihkaisee, kun pukamat muistuttavat olemassa olostaan. luther seisoo hajareisin mutaisella pihalla avojaloin ja törkeen retro nasa lippis väärinpäin päässä. luther näyttää mursun esinahalta, jos se olisi oppinut kävelemään ja kasvattanut raajat.

- meidän pitäis olla satamassa jo. eks sä ole kuullut?

luther änkyttää.

- kuullut mistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti