sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Syksykiima/sähkörööki

Ahdistelija iski Raisiossa - uhreina 14-vuotiaat tytöt

Sunnuntai 16.10.2011 klo 16.30

Kahta 14-vuotiasta tyttöä ahdisteltiin Raisiossa lauantaina illalla.
Raision keskustan tuntumassa sijaitsevalla Kirkkoherrankujalla ahdisteltiin lauantai-iltana kahta 14-vuotiasta tyttöä. Tapaus sattui hieman ennen kello yhdeksää.
Tekijä oli parikymppinen, ulkomaalaisen näköinen mies. Vartaloltaan hän oli lyhyt ja hintelä.
Miehellä oli mukanaan reppu ja hän poistui paikalta polkupyörällä.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tekijästä tai tapahtumasta puhelinnumeroon 07187 46805 tai sähköpostilla, palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi
IL

Tähän sopiikin  hallitusneuvos Ismo Tuomisen sosiaali- ja terveysministeriöstä antama lausunto:

- Peruskysymys on, haluammeko yhteiskunnan, jossa opettajat katsovat kun oppilaat pössyttelevät koulun pihalla sähkötupakkaa, Tuominen sanoo

fuckin` hell jos tuo ei ole DYSTOPIA niin mikä sitten kysyy aina yhtä huolestunut Frank?

Frank ei missään nimessä halua opettajien joutuvan katselemaan kun piltit vetävät vesihöyryä neitseellisiin keuhkoihinsa. Frank haluaa lapset täyteen heijastimia ja turvaliivejä, kypäriä, varoituskylttejä, lähestymiskieltoja, pehmeää laskua koko syyskaudeksi, pehmusteita, turvatyynyjä, turvakaaria, maanalaisia reittejä kouluun ja takaisin, esto-ohjelmia,  etc.

kauhistuttaa ajatellakin miten vaarallista vesihöyry on verrattuna pitkään käytössä olleeseen ja hyväksi havaittuun nikotiinin, tervan, häkän ja kaiken sitä mitä meille ei kerrota yhdistelmään.

jes.. lisää näitä ajatusten oraakkeleita toivoo Frank..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti