lauantai 1. lokakuuta 2011

Jytkyjen päähänpistoja ja epäilyjä ideavarkauksista

Perussuomalaisten Niikko: Homoudesta pitäisi kertoa työnantajalle

"Totta kai. Jos tuo niitä omia arvoja työssään esiin tai jos arvot ovat ristiriidassa yhdessä sovittujen pelisääntöjen kanssa, niin täytyy katsoa, että ne (työpaikan) arvot tulevat toteutumaan", Niikko sanoi Iltalehdessä torstain

Ai, onks sukupuolinen suuntautuminen nykyään joku arvo. Mikä työpaikan arvo?? Joo, me ollaan tällanen rehti suomalainen heteroseksuaalinen yhtiö?? Mä saan ainakin hieman omituisia viboja jos pitää ruveta korostamaan seksuaalistasuuntautumista näissä firmojen arvot- esitteissä, ne on muutenkin sellasta tuubaa, että huh..

Frankin mielestä ois parempi jos työpaikoilla ja ihan siviilissäkin  pidettäs muutenkin noi omat näkemykset ja suuntautumiset ihan omana tietona. Ketä vittua kiinnostaa mitä Irma tekee työpäivän jälkeen ? Frankin puolesta Irma saa strap-on raiskata persuja äänestävää miestään edestä ja takaa niin paljon ku sielu sietää.. Kunhan tekee duuninsa hyvin ja käyttäytyy muita kohtaan arvostavasti, kuten meidän jokaisen pitäisi..

Vai onks tässä taas tällänen Niikon suunnitelma perustaa totaalihomofirma, jos on niin Frank ja muutamat muut haluaa prossia tuotosta sillä me kehiteltiin jo 90-luvun alussa homofarmi-tyyppinen maataloustuotantolaitos.. Vitun idea varas!

yours untruly Frank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti