perjantai 23. syyskuuta 2011

voi voi asiantuntijat ja ajauksien titaanit

Huumeita vedetään kuin karkkia

Salatut elämät -televisiosarjassa käytetty fiktiivinen OEMP-designhuume on saanut nuoret jo kyselemään netin keskustelupalstoilla, mistä "omppuja" voi ostaa.
Sarjassa nuoret napsivat pillereitä kuin karkkia. Irti huumeista ry:n Läheis- ja perhetyön keskuksen perheterapeutti, RR Leea Seger on itse seurannut sarjaa muutaman kerran juuri viimeaikaisten huumetouhujen vuoksi.
- Nuorille voi jäädä siitä positiivinen kuva, että "eihän siinä mitään ollut, ne pitivät hauskaa". Toivon, että tällaista ohjelmaa katsottaisiin jonkun aikuisen kanssa, ja että aikuisella olisi myös vähän tuntosarvet pystyssä, että tuohon pitäisi puuttua.

Segerin mukaan tv-ohjelma voi olla jopa sytyke huumekokeiluun.
Voi olla, tai voi olla, että ei ole.

Voi luoja! voi olla sitä ja voi olla tätä, kehitysiässä olevalle nuorelle.. aika ohuella pohjalla taitaa ns. asiantuntijoiden mutu-tuntuma olla taas kerran..

Frank kiinnitäisikin lukijoiden huomion kaikkein uutisen huolestuttavimpaan kohtaan:
Salatut elämät -televisiosarjassa käytetty fiktiivinen OEMP-designhuume on saanut nuoret jo kyselemään netin keskustelupalstoilla, mistä "omppuja" voi ostaa.

Opettakaa hyvät ihmiset edes lapsenne erottamaan fiktio todellisesta elämästä.. eiköhän sen jälkeen lapsen ole myös helpompi muodostaa ihan oma käsitys siitä mikä on haitallista ja mikä ei..

frank ottaakin nyt kasvatullisen vastuun itselleen ja paljastaa salatut elämät kuuluvat niin sanottuun fiktiiviseen eli kuviteltuun kategoriaan televisio-ohjelmissa.. Voidaan jopa sanoa, että uutiset ovat todennäköisesti tämän fiktion vastapari, joka leikittelee faktoilla, tosiasioilla. Kun ihminen nuori tai vanha erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan on elämä huomattavasti vähemmän hämmennystä herättävää..

ja ei muuta kuin tilaamaan "omppua" netistä, sitä saa www.taustasateily.blogspot.com ista 40 euroo gramma.. vitun stydii kamaa kato..

Viikon guru löytyy myöskin samasta salatut elämä uutisesta ja kookomuksen riveistä:

Kansanedustaja Kari Tolvanen (kok) on tehnyt rikos-
ylikomisarion ominaisuudessa huumeidenvastaista työtä jo vuosien ajan.
- Minun mielestäni huumeista on voitava puhua ja ohjelmissa käsitellä, mutta pitää näyttää myös se kurjuus, mihin se johtaa. Niin sanottua viihdekäyttöä ei ole olemassa.

ja taas sahataan sitä omaa oksaa siellä valistuspuolella, hienoa Kari! Frank kiittää sinua näistä "ajatuksista". Missäköhän sen viikonloppukannabispoltelijan kurjuus asuu, jos vaikka verrataan viikonloppu-alkoholinkäyttäjään?? kumpikohan mahtaa olla työkykyisempi maanantaina?? 

alkoholin käytön Kari varmasti laskee ns. viihdekäytöksi (mitä ei siis ole), eihän viinassa mitään pahaa ole?? sehän on herra varjele laillista=viihdettä kansalle...

TYHMYYS on pahinta huumetta! Ei parasta, vaikka ne yrittää teille muuta kertoa! 

- yours truly Frank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti