keskiviikko 25. toukokuuta 2011

mitä kuuluu Juudas Iskariot? ( mulla on kamala olo)

Kristuksen päivää, kansalaiset!

Frank on viettänyt viime ajat hiljaiseloa, kouluttanut tappajatorakoita, paimentanut kerjäläisiä Laukaan viljavilla mailla. Kuunnellut kansaedustaja Hakkaraisen elämänohjeita ja yrittänyt valaistua sahaamalla puuta laudaksi 18 tuntia päivässä ilman paitaa ja täydessä kännissä, hokien mantraa: neekeriukko, neekeriukkoooh..

Ainoa mitä on jäänyt haaviin on palanutta ihoa ja hieman homomainen olo. Miksi se Hakkarainen katselee neekeriukkoja, Frank mieluumin kohdistaa valonarat silmänsä nuubialaiseen prinsessaan, jonka kaakaonvärinen iho pääse taivaallisiin oikeuksiinsa ainoastaan kalmankalpean ja osittain punakan karvojen peittämän Frank-ihon kanssa. Mainoita.

Joten on taas se aika viikosta kun Frank haluaa nostaa jonkun lähimäisen korkeimmalle korokkeelle. Joku joka on vilpittömästi ja puhtaasta sydämestä ajanut omasta itsestään välittämättä muiden asiaa. Tällä viikolla esiin nousi vilpittömän auttamishalunsa kamppaileva ulkomaalainen mieshenkilö, joka on kuullut suomalaisten vanhusten avunhuudon ja ilmestynyt kuin tyhjästä helpottamaan näiden jatkuvasti lisääntyvien kansalaisten tolkutonta hätää:

Vanhusta iskettiin kirveellä päähän

Tekijä oli kuitenkin hävinnyt tiehensä, kun poliisit ehtivät paikalle. Poliisit nappasivat noin 30-vuotiaan ulkomaalaisen epäillyn kiinni vähän myöhemmin, kun tämä oli poistumassa maasta.
Poliisi epäilee miestä tapon yrityksestä ja mahdollisesti ryöstöstä, sillä miehen epäillään vieneen vähäisen määrän omaisuutta mukanaan.
- Mies on myöntänyt lyöneensä uhria kirveellä, sanoo rikoskomisario Rauli Salonen Länsi-Uudenmaan poliisista.
Mies oli poliisin mukaan tunkeutunut taloon todennäköisesti edellisenä päivänä.
- Hän oli kertomansa mukaan käyttänyt hyväkseen talon antimia syömällä ja juomalla. Lisäksi hän oli käyttänyt tietokonetta, Salonen sanoo.

Tämä kodinhengetär on siis yrittänyt parantaa seniorikansalaisen verenkiertoa kirveellä, sekä laittaa pientä iltapurtavaa ja ehkä myös päivittänyt vanhuksen tietokoneen virustorjunan, mikä kaunis teko.

Ja myöskin viikon kotikokki palkinto menee jälleen kannibaaleille, tällä kertaa ihan kotimaisille.

Poliisi kiistää jyrkästi Heinolan kannibalismihuhut

Keskiviikko 25.5.2011 klo 11.54
Poliisi tiedotti eilen tutkivansa Heinolan raviratasurmaa murhana.

Frank on kyllä enemmän kannibaalimurhan kannalla, se kuulostaa paljon paremmlta!

Ja henkilökohtaisiin uutisiin:

Frank osti tänään lipun tuonne tänään klo. 09.10

Industrial-legenda Godflesh Suomeen

23.5.2011 20.25

Industrialin, post-punkin ja raskaan doom metalin pioneeribändi Godflesh saapuu Helsinkiin, Tavastialle lauantaina 24. syyskuuta. Liput paluun tehneen brittiläisen kulttisuosikin harvinaislaatuiselle klubikeikalle tulevan myyntiin Tikettiin 25. toukokuuta.
Ja Tuonne Frank-sedällä jo onkin lippu:

SAINT VITUS VIHDOIN SUOMEEN!

Doom-legenda Saint Vitus Suomeen!
27.8. Helsinki, Nosturi

Eli se raskas syksy tiedossa! Mainota.

Cannibalism, Drugs and Rock N Roll! YIIHAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti