tiistai 10. toukokuuta 2011

kevään merkkejä, vinkkejä teini-ikäisten työllistymiseen

TS: Kevään varma merkki – itsensäpaljastajat

Lämpenevät säät ovat saaneet itsensäpaljastajat liikkeelle. Varsinais-Suomessa poliisi on saanut ilmoituksen jo 18 tapauksesta. Kaikkia ilmoituksia ei kuitenkaan edes kirjata ylös, eikä kaikkia tapauksia ilmoiteta, sanoo vanhempi konstaapeli Kaisa Tahvanainen Turun Sanomille.
Eniten poliisille tulee ilmoituksia itsensäpaljastajista juuri keväisin ja kesäisin. Sexpo säätiön toiminnanjohtajalla, psyko- ja seksuaaliterapeutti Jussi Nissinen toteaakin, että kevät saa hormonit liikkeelle, kun pukeutuminen vähenee.
Turun Pääskyvuoren ja Varissuon kouluissa psykologina toimiva Seija Anttila kertoo, että lapsetkin ovat jo kohdanneet itsensäpaljastajia.
- Koulujen liepeillä niitä roikkuu, Anttila sanoo.

Kääpiöt ja itsensäpaljastajat nuo kevään varmat merkit. itsensäpaljastajien saapuminen tietää sitä, että päivälämpötilat pysyvät jo reilusti + 15 yläpuolella.

Ja mikäs sitä on vilautella, kun on joutunut pitämään kaveria piilossa koko pitkän ja pimeän talven. Kyllä se kullikin auringosta tykkää. Kunhan muistaa käyttää sopivan korkeaa suojakertoimen omaavaa aurinkorasvaa. Ettei pääse pili palamaan, jää monet hyvät paljastelut väliin ja koulujen kesälomatkin alkaa, joten Frank kehoittaa suojatkaa elimenne ja mukavia hetkiä sinne pusikoihin.

Ja viikon ruokaresepti ja grillimestari palkinnot menevätkin samalle kaverille tällä viikolla, Frank onnittelee!

Mies luuli paistavansa lihaa, pannussa paloikin toppatakki
Tiistai 10.5.2011 klo 06.17
Lahdessa pelastuslaitos joutui erikoiseen sammutustehtävään kaupungin keskustassa tiistain vastaisena yönä.
Poliisin mukaan nuori pariskunta oli viettänyt kosteaa iltaa asunnossa, ja naisen nukahdettua vahvasti päihtynyt mies oli päättänyt kokkailla paistinpannulla lihaa.
Pelastuslaitoksen ja poliisin saapuessa asuntoon pannussa kärysi kuitenkin pihvin sijaan toppatakki.
Savua oli levinnyt koko huoneistoon, ja pelastuslaitos joutui vielä tuuletuksenkin jälkeen sulkemaan asunnon loppuyöksi.
Poliisi vei päihtyneen pariskunnan poliisilaitokselle säilöön.

nuorison huolehtijana Frank antaa vinkkejä teini-ikäisten vanhemmille..

Jäikö teini-ikäinen ilman kesätöitä?

ei hätää, prostituutio on aina työllistävä ala, onhan lapset jo koulusta asti opetettu "myymään itseään" työmarkkinoille, joten tästä se lähtee pikku-Lassen yksityisyrittäjän taival mukavasti liikkeelle..

Mainiota, eiköhän tämän aamun auttamiset ja kevät/kesä-merkit ja ruokaohjeet olleet tässä.. mukavaa päivää toivotteleee, Frank

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti