tiistai 13. maaliskuuta 2012

Voittajien historiaa

- Jos sun kullis olis elukka, niin mikäköhän luomakuntaa ilahduttava olento se mahtais olla?

Pate hönkii suu täynnä tacoja takapenkiltä. etupenekillä istuvat Jouko, kavereiden kesken jackhammer tai eunukki, riippuen onko hän paikalla vai ei, sekä Mutantti-Mikko, joka puristaa ohjauspyörää rystyset valkoisena ja silmät muumipeikko-vaihteella tietä tuijottaen eivät vaivaudu vastaamaan.

- Mun olis lumikko, tai odottakaa... Varaani.. Jep, varaani. Mun kulli olisi, tai siis on VA-RAAAA-NIIIH!

- Ole nyt vittu hiljaa.. mitä vidduuh? Ojennapa sieltä takapenkiltä tyhjiä tölkkejä vähän vikkelästi tänne eteen. Tuolla edessä seisoo hippi. Sitä täytyy muistuttaa rakkaudesta ja ymmärtämisestä. No, äkkiä..Äkkiä!

Jackhammer karjuu ja veivaa ikkunaa alemmas. Tähtää ja odottaa.

- Hetkinen, ei se taida ollakaan hippi. Tai voi se olla, mutta se taitaa olla tyttö ja vielä aika vitun hyvän näköinen sellainen. Ei sovi heittää tölkillä. Ei ole soveliasta sellainen, ei.

Jackhammer tiedottaa ja Mikko the mutantti jarruttaa ja pysähtyy aika vitusti hipiltä näyttävän ryysyläisen viereen. Ryysyläisen tumman punaiset hiukset roikkuvat märkinä klimppeinä luunvalkoisilla kasvoilla ja hänen vihreät silmänsä katsovat poikia värähtämättä.

- Näyttäs olevan aika märkää ja ankeaa siellä ulkosalla?

Mikko huutaa ja jatkaa

- Me voitas vaikka heittää sut jonnekin huoltoasemalle tai..

Ryysyläinen avaa oven sanomatta mitään ja istuu Paten vasemmalle puolelle. Mistä hän on tuleva tuomitsemaan eläviä sekä kuolleita, ei kun se olikin se toinen tyyppi. Ryysyläinen ei tuomitse. Sillä kirjassa älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi.

- Mun pimppi olis Näätä.

Kalpea tyttö kuiskaa hiljaa vasten ikkunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti