perjantai 29. kesäkuuta 2012

Viikon Hahmo

TS: Hiipparista lisää rikosilmoituksia

Perjantai 29.6.2012 klo 08.51
Turussa poliisi on saanut neljä uutta rikosilmoitusta tapauksista, joissa tuntematon henkilö on tunkeutunut asuntoon, kertoo Turun Sanomat.


Eilen uutisoitiin tapauksesta, joissa Turun Yliopistonkadulla sijaitsevassa taloyhtiössä kahden eri yksin asuvan naisen asuntoihin oli tultu sisään avaimilla.
Poliisi on nyt vahvistanut Turun Sanomille neljä muuta vastaavanlaista tapausta, joista on tehty rikosilmoitus. Kolmessa kohde on toinen Yliopistonkadulla sijaitseva taloyhtiö ja yksi on sattunut Kristiinankadulla. Lehden tietojen mukaan alkuperäisessä tunkeutumisten kohteeksi joutuneessa taloyhtiössä on asukkaiden mukaan kuusi tapausta, mutta poliisi on saanut rikosilmoitukset vain kolmesta.
- Aluksi ajattelin, että äänet kuuluvat jostain muualta, kesäkuussa uhriksi joutunut nainen kertoo aamuöisestä heräämisestään.
- Jatkoin nukkumista kunnes kuulin, että väliovi kävi.
Nainen nousi ylös ja huomasi oven olleen auki. Tekijä ehti kuitenkin poistua hissillä. Ikkunasta nainen näki, miten joku tuli ovesta ulos ja meni avaimilla sisään viereiseen rappuun.
Poliisi pitää mahdollisena, että yleisavain on päätynyt vääriin käsiin.
Lähde: Turun Sanomat

Frank toivottaa Hiipparille uusia mahtavia tunkeutumisia, muista kuitenkin käyttäytyä nätisti. Vaikkei kiltteyttä kovin usein meriitiksi naismarkkinoilla lasketakaan, Frank on kuitenkin ennenkaikkea kiltteyden ja rakkauden asialla vaikka sitten hieman kieroutuneenkin sellaisen.. Yes! ei muutakuin tiirikat öljystä ja TUNKEUTUMAAN!!

- Yours truly Frank "penetrator" Sinister

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti