tiistai 8. marraskuuta 2011

viikon nuorison esikuva

Kuolleista "ihmisnukkeja" tehtaillut saatiin kiinni Venäjällä

Maanantai 7.11.2011 klo 20.09

45-vuotias mies oli asetellut hautausmailta varastamansa ruumiit "oleskelemaan" asuntoonsa.
Teosta epäillyn Anatoly Moskvinin asunnossa oli pidätyshetkellä jäänteitä ainakin 20 eri ruumista.
Teosta epäillyn Anatoly Moskvinin asunnossa oli pidätyshetkellä jäänteitä ainakin 20 eri ruumista. (AP)
Venäläismies on pidätetty epäiltynä 29 ruumiin tai niiden osien varastamisesta hautausmaalta Nizhny Novgorodissa Venäjällä. Kaupunki sijaitsee noin 400 kilometriä Moskovasta itään. Mies oli pukenut haudoista ylös kaivamiensa ruumiiden päälle vaatteet ja asetellut kuolleet "oleskelemaan" ympäri asuntoaan.
Poliisin mukaan suurin osa ihmisnukeissa käytetyistä ruumiista tai niiden osista kuului nuorille tytöille, ja ruumiiden kasvot oli peitetty maalilla tai muilla aineilla.
Teosta epäillyn Anatoly Moskvinin asunnossa oli pidätyshetkellä jäänteitä ainakin 20 eri ruumista.
Oudosta varkaussarjasta epäilty 45-vuotias Moskvin on poliisilähteiden mukaan erittäin korkeasti koulutettu ja hänen on kerrottu olleen kiinnostunut hautausmaista. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja niistä.
Moskvin selvinnee teostaan kolmen kuukauden vankeustuomiolla.
IL

Frank on mielissään, että näitä ruumiilla kotialeikkiviä pullahtelee suuremmankin yleisön tietoisuuteen vieläkin. Vaikka tällaiset leikit ovatkin harmikseni aika marginaalista puuhailua on hienoa että on yksilöitä jotka puitävät kynttilän palamassa. Toivottavasti Anatoly jatkaa pienen sakkokierroksen jälkeen tylysti keskeytynyttä nukkekoti-projektiaan tarmokkaasti.

Frank lähettääkin Anatolylle vankilaan tavallisen nukkekodin ja omatekemiään piennisäkäs-nukkeja, esim marsun raatoja. Ihan iltapuhteiksi sinne kylmään ja kosteaan uuteen yksiöön.

Kunnioittaen Frank.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti