torstai 25. elokuuta 2011

itävallan superpappojen mieskunnon salaisuus

80-vuotiaan miehen epäillään vanginneen, hyväksikäyttäneen ja pahoinpidelleen kahta tytärtään ainakin yli 40 vuotta.
Tämän talon keittiössä isä piti tyttäriään vankeina yli 40 vuotta.
Tämän talon keittiössä isä piti tyttäriään vankeina yli 40 vuotta. (AP/LK)
Hyväksikäyttö alkoi, kun kehitysvammaiset uhrit olivat vain 4- ja 12-vuotiaita. Järkyttävä tapahtumasarja jatkui aina tämän vuoden toukokuuhun saakka.
Nyt 53- ja 45-vuotiaat naiset olivat asuneet pienessä keittiössä vuodesta 1970 alkaen. Sänkynä heillä oli ollut vain puinen penkki.
- Hän kielsi tyttäriltään kaiken sosiaalisen kanssakäymisen, Itävallan poliisi kertoo tiedotteessaan.
Isä oli toistuvasti uhkaillut lapsiaan, ja sanonut tappavansa nämä aseilla.
Kahden tyttären äiti ja näiden isän vaimo kuoli vuonna 2008. Vielä ei ole selvillä tiesikö hän lastensa hyväksikäyttämisestä. Poliisin mukaan isä oli käyttänyt äitiä henkisesti ja seksuaalisesti hyväksi.
Tapahtuma paljastui, kun isä oli kolmen kuukauden tauon jälkeen mennyt raiskaamaan tytärtään. Uhri oli onnistunut tönäisemään isänsä pois. Mies oli kaatunut ja jäänyt lattialle kahdeksi päiväksi makaamaan.
- 80-vuotias mies ei päässyt ylös ilman apua.
Poliisi ei kerro insestin seurauksena mahdollisesti syntyneistä lapsista.
Tapaus sattui Pohjois-Itävallassa Branaun kaupungissa.
Itävalloissa on tuoreessa muistissa vielä Josef Fritzlin tapaus, jossa isän vangitsema tytär synnytti seitsemän lasta raiskaajalleen ennen vapautumistaan vuonna 2009.
Lähteet: Channel 6 News

Ah, annetaan itäsaksassa kasvaneiden urheilija-/muusikkonuorukaisten kertoa Fritzlin tapauksesta kauniissa kappaleessaan nimeltään Wiener blut

Ja itävaltalaisten pappojen kovan mieskunnon salaisuus on tietenkin hieman moraalisesti arveluttava insestinen sukurutsa.. ja vanhankin selkä suortuu, muista osista puhumattakaan!! mainiota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti